Pakar Digital Marketing Terbaik di Malaysia | Kembangkan Perniagaan anda Bersama Kami!

Social Media Marketing + Digital Marketing Management

Mencari Professional Social Media & Professional Digital Marketing di dalam Malaysia yang boleh menguruskan Facebook, Instagram, TikTok Business, SEO & Website? Ya, anda berada di tempat yang betul. Nak tahu bagaimana kami boleh tingkatkan business anda?

TENTANG KAMI

Siapa Kami?

Jumlah pelanggan pada tahun 2022 di Malaysia ialah lebih dari 75 jumlah syarikat bagi menguruskan dan mencipta jualan di Facebook, Instagram, TikTok, Google yang menjadi kepakaran pemasaran platform kami.

0
Client Tahun Lalu
0
Pakar Platform Media Sosial
0
Tahun Pengalaman

DIPERCAYAI RAMAI

Clients Kami

KAMI YANG TERBAIK

3 Sebab Kenapa Syarikat Anda Wajib Bekerjasama Dengan Kami?

1

MENGURANGKAN KOS DIGITAL MARKETING SEHINGGA 70%

Untuk menjalankan kempen marketing digital yang berjaya, anda bukan hanya memerlukan Copywriter sahaja, tetapi memerlukan lagi content creator, grafik design, Eksekutif Pemasaran, Pakar Pengurusan Iklan, Digital Marketer, Jurugambar, Editor Video & Web developer dan sebagainya.

Bukan tu sahaja, semua alat software dan training diperlukan untuk kekal berdaya saing dalam pasaran marketing semasa. Kami, berkhidmat sebagai rakan kongsi digital marketing anda, menyediakan perkhidmatan terkini pada kadar yang berpatutan. Semua perkhidmatan ini dilindungi dengan kos seorang pekerja; Oleh itu, anda tidak perlu membelanjakan sehingga RM25,000 hanya untuk menubuhkan pasukan digital marketing ini.

2

Dipercayai oleh SME yang terkenal

Kami jujur dengan harga dan bajet marketing kami. Team kami akan menilai jumlah bajet marketing anda dan menunjukkan kepada anda dengan tepat di mana arah kewangan anda akan dibelanjakan secara produktif, menjejaki perbelanjaan tersebut adalah untuk memastikan ia kekal di bawah bajet yang ditetapkan dan mengesyorkan peningkatan atau pengurangan dalam bajet berdasarkan keperluan anda.

Sebaik sahaja kami membantu anda dan memahami matlamat yang ditetapkan, kami akan membantu anda memantau kemajuan perniagaan anda. Semua kandungan & karya seni akan dihantar kepada anda lebih awal sebelum diterbitkan.

3

LEBIH BANYAK CONVERSION & ENGAGEMENT

Tingkatkan kedudukan brand anda, meningkatkan jualan website atau mengekalkan pengisian yang konsisten dalam akaun sosial media perniagaan anda? Kami boleh membantu anda menukar lebih ramai visitor website yang pasif kepada pengguna yang aktif yang membeli produk anda. Kami juga membantu anda memahami cara yang paling optimum dalam website anda untuk mendapatkan jenis pelanggan yang betul.

SERVIS KAMI

Jom bersama kami dalam terokai pengalaman yang berbeza

Dengan kepakaran pasukan profesional yang berpengalaman di sini, kami menyediakan 100% perkhidmatan pengurusan media sosial business anda. Kini, kami adalah pasukan digital marketing anda yang hebat.

*Slot terhad kepada 5 usahawan PALING AWAL sahaja!

Testimoni Client

Apa Kata Mereka?

Zairul Aswan.
Zairul Aswan.
Founder, ZAP REAL ESTATE
Read More
Terima kasih team Artsmedia kerana membantu saya dalam perubahan bisnes saya. Banyak peningkat dari segi content yang nak disampaikan dalam sosial media dan audience jelas apa perkara yang saya nak bantu. Bukan itu sahaja, saya menerima anugerah top 10 sales walaupun pesaing saya ialah kebanyakan dari bangsa cina. Terima kasih Artsmedia bantu tingkatkan sales saya.
Azly Mat Zin.
Azly Mat Zin.
Founder, REDBLUE PRO AUTO & CAR DETAILING
Read More
Sejak menggunakan perhidmatan tuan page kami Redblue Pro Auto Detailer kemas Dan teratur. Branding naik di mata pelanggan.
Naiza Adnan.
Naiza Adnan.
Founder, Naiza Adnan - RFP, Shariah RFP
Read More
Poster-poster yang catchy dan menarik.
Ninja Van
Ninja Van
Ninja Van
Read More
Pihak kami sangat berpuas hati dengan setiap posting yang dihasilkan oleh Artsmedia. Kelihatan menarik dan professional.
Diha Fahana
Diha Fahana
Founder, SYADF EMPIRE
Read More
Saya suka dengan servis Artsmedia sebab Artsmedia bantu uruskan marketing side bisnes saya. Dan Artsmedia sentiasa bertanya tentang masalah dihadapi dan minta update . terima kasih Artsmedia
Isnaini Moin
Isnaini Moin
Founder, SAHIRA
Read More
Terima kasih team Artsmedia sebab bantu Sahira Page, Alhamdulilah gambar semua cantik-cantik. Fans pun suka sangat.
Zarwinda Sariffudin
Zarwinda Sariffudin
Founder, ARWIEN DAWNAT
Read More
Posting yang disediakan Artsmedia sangat cantik dan paling penting jimat masa saya sebagai Business Owner kerana kadang kadang saya perlu ke Operation, dan marketing saya Artsmedia bantu uruskan.
Hazwani Hassan
Hazwani Hassan
Founder, Wany Feez HQ
Read More
Setakat ni Artsmedia paling terbaikk sebab segala persoalan yang ditanya terus dijawab dengan cepat. dan ilmu yang diberika Percuma je.. Alhamdulillahh terima kasih banyak banyak.
Fikry
Fikry
Founder, Orked D'Churros
Read More
Idea konten yang menarik dan kerja ayng pantas.

PAKEJ KAMI

Dapatkan Pasukan Berpengalaman Pada Harga Berpatutan

Social Media Management

RM 999

Video production

RM 3,999

Photoshoot Session

RM 999

Website + SEO + Google Ads

RM 999

Full board digital marketing

RM 5,999

Save more in All-in-one

JOM MULA

Tingkatkan brand anda bersama sama kami dalam pemasaran media sosial.

Jom bercakap dengan kami untuk mengetahui kaedah terbaik membantu strategi digital marketing untuk perniagaan & brand anda.

SOALAN KERAP DITANYA

F.A.Q

Tiada bayaran dikenakan untuk bayaran persediaan perkhidmatan kami dan tiada caj tambahan yang tersembunyi. Semua yang dinyatakan adalah tepat pada nilai. Namun begitu, anda dinasihatkan untuk bersama kami dahulu dalam sesi zoom meeting untuk membincangkan hal bayaran akhir anda.  

Semasa kontrak sedang berjalan, anda boleh membatalkan dengan notis 1 bulan atau bersamaan 30 hari sebelum tarikh anda ingin berhenti. Selepas 30 hari, kami akan menghentikan semua perkhidmatan dan memberikan sebarang maklumat terkini kepada anda.

Results prestasi utama yang kami berikan ialah followers, engagement serta website traffic. Kesemua 3 metrik ini mempengaruhi jualan dalam masa jangka panjang. Anda juga boleh melihat metrik ini meningkat setiap bulan, dan kami akan tracking kemajuan prestasi business anda serta terus memperbaiki metrik tersebut.

Kami menawarkan Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu buat masa sekarang. Semua bahasa komunikasi melalui media sosial serta laman web harus dilakukan dengan bahasa ini, bergantung pada syarikat anda juga.

Ya, kami boleh lakukan. Kami boleh menyesuaikan keperluan anda bergantung kepada bajet kewangan anda. Anda juga boleh melihat pakej diatas dan anda boleh memilih salah satu daripada semua pakej yang ada. Hubungi kami untuk memahami pakej kami ya.

Jika anda mentakrifkan hasil sebagai followers dan engagement, biasanya pelanggan kami melihat peningkatan followers dan engagement dalam masa 30 hari pertama.

Kami mengesyorkan pelanggan kami mencuba perkhidmatan ini sekurang-kurangnya 6-12 bulan untuk melihat kesan yang ketara pada conversion (sales). Dalam jangka panjang perkhidmatan pengurusan media sosial kami akan meningkatkan kualiti brand anda, engagement dan menguatkan pemasaran dari mulut ke mulut.

Sebahagian daripada keunikan pemasaran media sosial dan digital marketing ini ialah anda boleh tracking semua yang telah kita lakukan, berbanding dengan mengedarkan risalah, pengiklanan di papan iklan, majalah & pusat beli-belah.

Walau bagaimanapun, penting untuk diingatkan bahawa ROI tidak bermaksud hasil jualan. Ia boleh, tetapi ia juga boleh memenuhi objektif lain yang telah ditetapkan, seperti mendapatkan leads baru, meningkatkan followers, kesedaran kewujudan brand anda serta meningkatkan kepuasan pelanggan.

 

Prosesnya amat mudah. Hubungi team kami untuk mengadakan zoom meeting bagi membincangkan objektif dan misi utama dalam kempen pemasaran anda. Selepas kedua-dua pihak berpuas hati, kami mengeluarkan sebut harga pembayaran dan bersedia untuk bekerjasama menjadi team yang hebat.

Disebabkan sifat kerja yang berkualiti tinggi, tiada bayaran balik akan dikeluarkan.

Kami sangat menghargai sebarang maklum balas anda. Jika anda tidak berpuas hati, kami akan mengubah semula kempen pemasaran sehingga anda berpuas hati 100%.

Kami menggalakkan untuk menggunakan perkhidmatan ini selama 6 bulan bagi memantau kempen pemasaran dengan sangat berkesan & meluas, hasil kempen ini juga dapat dilihat selepas 6 bulan. Anda boleh memilih pembayaran penuh atau pembayaran secara bulanan. Untuk pembayaran bulanan hendaklah dibuat sebelum 15hb untuk bulan berikutnya.

HUBUNGI KAMI

Berminat?
Hubungi Kami Sekarang

Copyright 2023 © ArtsMedia Terms & Conditions | Privacy Policy | Report a Problem | WordPress Guides